la caricatureria.com

L'artista

El meu nom és Carles Martí, vaig néixer a Barcelona, al barri de Gràcia. En l'actualitat visc amb la meva parella i la nostra filla a Maians, un petit poble del Bages envoltat de camps de cereals, vinyes, oliveres, ametllers i boscos de pi.

Des de sempre m'ha agradat molt dibuixar, recordo que de petit m'ho passava d'allò més bé dibuixant els personatges de les sèries d'animació de la tele i els dels còmics. De jovenet, mentre estudiava batxillerat vaig anar a classes de dibuix de còmic a l'escola Joso. Més endavant vaig formar-me en disseny gràfic a l'escola Llotja de Barcelona.

He treballat en l'àmbit de la il·lustració infantil i del disseny gràfic.

La Caricatureria.com neix l'any 2013, començo dibuixant les primeres caricatures per a persones del meu entorn i com a resultat de la bona acceptació construeixo la pàgina web per donar-les a conèixer. En aquests anys he anat perfeccionant les meves caricatures tenint sempre present el lema de La Caricatureria: "caricatures dibuixades amb carinyo". Sempre penso en els aspectes que puc millorar i és un goig quan una persona que regala una de les meves caricatures m'escriu un email per explicar-me que el regal de la caricatura ha estat tot un encert.

M'encanta dibuixar caricatures, cada cara a caricaturitzar és un nou repte. N'hi han de més fàcils i de més difícils però totes són igual d'interessants. Diuen que la cara és el reflex de l'ànima.

Vols encarregar-me la propera caricatura? M'encantarà dibuixar-la.

Carles Martí al seu estudi
Castellano
anar a la pàgina de facebook
anar a la pàgina de instagram
anar a la pàgina de pinterest
anar a la pàgina de linkedin
contactar