la caricatureria.com

Preguntes freqüents

En quants dies rebré la caricatura?

Normalment rebràs la teva caricatura en un plaç aproximat de 5 a 15 dies a comptar des de la confirmació del pagament, encara que si et corre pressa per una data en concret pots indicar-ho a la comanda.

Com han de ser les fotos de la persona a caricaturitzar?

Tria tres o quatre fotos recents, enfocades i clares en les que es vegi bé la cara, també de cos sencer, procura triar fotos amb el pentinat i forma de vestir més habitual. El client garanteix que les fotografies són actuals i que el color del cabell i ulls és el que s'aprecia en les fotografies. Assegura't que la cara o la figura ocupi la major part de la foto.

Les fotos han de ser preferiblement en format jpg o comprimides en un arxiu zip.

Com puc fer el pagament?

El pagament es realitza mitjançant el sistema de pagament segur PayPal. Pots pagar amb targeta, transferència bancària o el teu compte PayPal.

Si es tracta d'una caricatura de parella o de grup cal enviar una foto de tots junts?

No fa falta que surtin totes les persones a la mateixa foto, pots enviar fotos on surti cada persona per separat.

Com puc descriure a la persona a caricaturitzar?

Digues quines són les seves principals aficions, el que més li agrada fer, si hi ha res en el que destaqui molt, si hi ha cap característica de la seva personalitat que vulguis destacar. Per exemple: li encanta jugar a tennis, no deixa estar mai el seu iphone, és un fanàtic del Senyor dels Anells.

Si no m'agrada la caricatura em tornen els diners?

Al ser un treball artístic pot agradar o no la caricatura però cal assumir que darrere hi ha unes hores de treball per dibuixar-la. En aquesta web pots veure exemples de caricatures i fer-te una idea de en quin estil i nivell de qualitat es farà la teva. No es tornen els diners de les caricatures.

Com demanar un pressupost?

Envia un email a info@lacaricatureria.com detallant allò que vols i en breu rebràs el teu pressupost.

Es pot demanar una revisió de la caricatura?

Si t'interessa una revisió en fase d'esbós aquesta té un preu del 25% del preu de la caricatura. Una revisió en fase final té un preu del 50% del preu de la caricatura. Per una revisió complerta es cobrarà el 100% del preu de la caricatura.

Qui és el propietari dels drets d'autor?

L'autor, Carles Martí, és el propietari dels drets d'autor. Estàs comprant una obra gràfica original, no el dret de reproduir-la per a fins comercials. Si vols utilitzar la caricatura comercialment cal acordar per endavant un preu addicional. Pots fer un ús personal de la caricatura. L'autor es reserva el dret d'utilitzar les caricatures per finalitats promocionals i de publicitat d'aquest lloc web o com artista. El client no pot modificar l'obra gràfica original sense el consentiment de l'autor.

Es pot demanar fer una modificació a la caricatura?

Si t'interessa fer una modificació el preu de una modificació serà entre el 25% i el 100% del preu de la caricatura segons el grau d'afectació. Si la modificació es demana quan ja s'ha imprès, emmarcat o enviat la caricatura cal pagar de nou el 100% del preu d'aquests serveis. El dibuixant es reserva el dret d'abstenir-se de fer cap modificació a la caricatura.

Puc demanar un tipus de caricatura, variació o aplicació que no aparegui en aquesta web?

Esclar, envia un email explicant allò que vols i en breu rebràs una resposta.

Com puc contactar?

Envia un email a info@lacaricatureria.com en breu rebràs resposta.

Castellano
facebook
pinterest
contactar