la caricatureria.com

Comandes

Fes la teva comanda

Envia un email a info@lacaricatureria.com especificant la caricatura que necessites, el nombre de persones a caricaturitzar, si vols afegir un escenari de fons o cap altre element.

Adjunta un mínim de 3 fotografies actuals, enfocades i clares per persona en les que es vegi bé la cara, també de cos sencer. Assegura't que la cara o la figura ocupi la major part de la foto. Procura triar fotos amb el pentinat i forma de vestir més habitual. El client garanteix que les fotografies són actuals i que el color del cabell i ulls és el que s'aprecia en les fotografies.

Adjunta fotos preferiblement en format jpg o comprimides en un arxiu zip.

Descriu breument a la persona a caricaturitzar. Digues quines són les seves principals aficions, el que més li agrada fer, si hi ha cap característica que vulguis destacar. Per exemple: li encanta jugar a tennis, no deixa estar mai el seu iphone, és un fanàtic del Senyor dels Anells.

En breu rebràs un email de resposta.

fer una comanda

Com fer el pagament?

Quan s'accepti la comanda rebràs les indicacions per fer el pagament mitjançant el sistema de pagament segur PayPal. Pots pagar amb targeta, transferència bancària o el teu compte PayPal.

Quan rebré la caricatura?

Una vegada s'ha confirmat el pagament rebràs la caricatura en un plaç de 5 a 15 dies aproximadament però si et corre pressa per una data en concret pots indicar-ho a la comanda.

Fes ara la teva comanda!

Gráficos de soluciones
Castellano
facebook
pinterest
contactar