la caricatureria.com

Comandes

Fes la teva comanda

Envia un email a info@lacaricatureria.com especificant la caricatura que necessites: el nombre de persones a caricaturitzar, si vols afegir un escenari de fons, un vehicle o cap altre element, si la vols rebre impresa en paper, emmarcada o en format digital.

Adjunta un mínim de 3 fotografies actuals, enfocades i clares per persona en les que es vegi bé la cara, també de cos sencer. Assegura't que la cara o la figura ocupi la major part de la foto. Procura triar fotos amb el pentinat i forma de vestir més habitual. El client garanteix que les fotografies són actuals i que el color del cabell i ulls és el que s'aprecia en les fotografies.

Adjunta fotos preferiblement en format jpg o comprimides en un arxiu zip.

Descriu breument a la persona a caricaturitzar. Digues quines són les seves principals aficions, el que més li agrada fer, si hi ha cap característica de la seva personalitat que vulguis destacar. Per exemple: li agrada molt jugar a tennis, no es pot estar de prendre cafè, li encanta el Senyor dels Anells.

En breu rebràs un email de resposta.

fer una comanda

Com fer el pagament?

Quan s'accepti la comanda rebràs per email les indicacions per fer el pagament mitjançant el sistema de pagament segur PayPal. Pots pagar amb targeta, transferència bancària o el teu compte PayPal. Si ho prefereixes també pots utilitzar Bizum per fer el pagament.

Quan rebré la caricatura?

Una vegada s'ha confirmat el pagament rebràs la caricatura en un plaç de 5 a 15 dies aproximadament però si et corre pressa per una data en concret pots indicar-ho a la comanda.

Fes ara la teva comanda!

caricatura emmarcada
Gráficos de soluciones
Castellano
anar a la pàgina de facebook
anar a la pàgina de instagram
anar a la pàgina de pinterest
anar a la pàgina de linkedin
contactar